Sunday, May 11, 2008

Och priset för gnälligaste folkslag går till…

Först publicerat av Mia
(Bloggen http://basincityblues.wordpress.com/ är raderad)


Alltså fan vad jag är trött på detta.

Nu tänker jag länka till recensionen av Hassan Sattarvandis bok här.

Jag har inget emot Hassan eftersom han verkar vara en välutbildad och begåvad snubbe och jag har inget emot hans bok eftersom jag inte läst den. Det jag tänkte mest på var kommentarerna under artikeln.

Varför måste alla blattar gnälla så förbannat hela jävla tiden? Siktar det på nån slags jävla global prisutdelning som jag missat? Vad fan ÄR detta?

Åh gud det är så synd om oss för vi måste bo i förorten. Åh guuuud vi lider för att vi är fattiga. Åh gud vi liiiiiider för att vi måste råna och slå ned folk för att vara balla. Åh guuuuud ååååh alla helvetes förbannade kval.

Shut

the

fuck

up.

Så här är det va: Förorterna var fina områden innan ni flyttade dit. Ni har fuckat upp dem själva. Jag har bott i en av Sveriges jobbigaste förorter länge och inte fan är det de ytterst få svenskarna där som förstör hela jävla stället. In fact har det funnits fattiga och socialt utslagna svenskar i evigheter, men de har inte förstört hela stadsdelar med extremt våld och kriminalitet för det.

Här har ni alltså socialbidrag, bostad, sjukvård, alla chanser till utbildning, karriär och ett fint jävla liv presenterade på ett silverfat. Det är bara att ta för sig.

Men nej, det ska gnällas istället. Var det bättre i mellanöstern eller? Är livet lättare där? Är det liksom lulligare och friare och finare med mer möjligheter? Ja men fucking flytta då! Ni kan språket och kulturen, ni har säkert familj att bo hos. Seriöst håll käften och dra. Om jag bodde i ett ”hemskt land” och hade en bättre valmöjlighet skulle jag flytta direkt.

Men nej, det faller inte heller på läppen va?

Och gud förbjude att man ska behöva göra som alla andra, vi som släpat oss iväg från förorten. Gå i skolan och skaffa en jävla utbildning och kunna flytta själv. För det är vad, för jobbigt? Det är lättare att råna folk? Eller åh, nej nu vet jag, ni blir diskriminerade mot på arbetsmarknaden? Glöm kvotering och all sån skit, det är nog bara en myt.

Jag är TJEJ, kom inte och snacka om diskriminering! Jag har dessutom bott flera år i ett helt nytt land med en helt ny kultur och ett språk jag inte kunde prata eller förstå alls och det var skitsvårt. Men jag lärde mig och uppförde mig och försökte bidra till deras samhälle och inte fan betedde jag mig som en jävla demolerande parasit.

Det finns tusentals invandrare i Sverige från alla delar av världen. Det finns thailändare, tyskar, sydamerikaner, spanjorer, finnar, indier och allt jävla möjligt. Men ingen gnäller lika mycket som mellanöstern/arabblattarna. Vad fan sysslar ni med? Fattar ni inte hur jävla tragiska ni ser ut? Vad vill ni ha? Sympati eller? För att Sverige hade mage att erbjuda er det där silverfatet när ni inte hade någon annanstans att ta vägen? Gud förbjude.

Om det nu är så jävla hemskt i förorten kan ni fan fixa det själva. Det är er stadsdel eller hur, där inga ‘’svennehoror” hör hemma? Kom då fan inte och gnäll till svennehororna när ni har problem. Fixa ett jävla neighbourhood watch system, håll koll på de unga pojkarna så de inte behöver bli fängelsekunder, försök att se till att varenda jävla brud inte blir gängvåldtagen eller hedersmördad eller vad fan som ligger på agendan för dagen.

Men nä inte det heller? Är det också jobbigt? Varför orka bry sig när man kan ha svensk jävla skattebetald polis spendera 15 bilar på att cirkulera stället på nätterna för att det är så förbannat mycket kriminalitet. Ni vet själva lika väl som jag att polisen får spendera miljoner av sina resurser bara för att hålla koll på förorterna. Vet ni hur jävla mycket stålar ni kostar det svenska samhället?

Jag blir så jävla trött. Finns det ingen jävla end på gnället? När fan är ni nöjda? När ni får flytta till ett land där ni får 60.000 i månaden skattefritt utan att göra ett skit och bo i en jävla mansion och ha en personlig parad med fyrverkerier och konfetti varje dag som hyllar er underbara fantastiskhet? Sverige har för fan böjt sig åt alla olika håll och tagit alla jävla kompromisser möjliga för att göra er nöjda.

Tror ni att samma sak skulle hända om en miljon svenskar flyttade till Iran? Tror ni de skulle ge svenskarna några som helst förmåner? Tror ni någon slags mellanösterstyre skulle låta dem hota den lokala befolkningen? Eller låta dem sprida en totalitär ideologi som förespråkar vad som är tvärt emot landets jävla grundlagar? Och sedan mordhota dem som säger emot? Tror ni de skulle låta svenskarna sprida mer grov kriminalitet än vad som någonsin inträffat tidigare i hela landets historia? Tror ni de skulle låta svenska flickor gå utan slöja?

Och så undrar ni varför så många svenskar inte vill ha er här, och varför de blir fler och fler varje sekund, och varför det blivit nästan helt rumsrent att vara Sverigedemokrat. Men whooopdefuckingdoo vilket jävla mysterium. Ring Mulder och Scully, eller för fan kontakta NASA direkt för det kommer att krävas riktiga genier för att lista ut den gåtan.

Svennehororna, kära ni, är trötta på att behöva städa upp (och betala för) eran jävla skit.

*fräs*

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home